Missievoucher

Benieuwd welke handelsmissies er gepland staan? Klik hier

Wij laten het onze klanten weten als we zelf een handelsmissie organiseren! In de afgelopen jaren hebben we al verschillende handelsmissies georganiseerd naar o.a. London en Tokyo. Hieronder zie je een klein aantal van onze handelsmissies: 

Wat is een handelsmissie precies? 

Een handelsmissie is een georganiseerde, meerdaagse reis met meerdere Nederlandse bedrijven naar het buitenlands. De missie is gericht op het uitbreiden van je netwerk in het buitenland, het vinden van potentiële distributeurs en/of afnemers en het bevorderen van de Nederlandse export.

Wij organiseren jaarlijks diverse handelsmissies voor diverse branches. Onze handelsmissies publiceren wij op internationaalondernemen.nl en uiteraard worden onze klanten actief benaderd om mee te gaan als wij van mening zijn dat deze handelsmissie bijdraagt aan hun internationale ambities.

Ook voor dit traject heeft de Nederlandse overheid subsidie beschikbaar gesteld. Zo wordt er 50% van de kosten gesubsidieerd. Dat betekent dat u deel zou kunnen nemen aan een handelsmissie ten bedrage van € 3.000,- voor slechts € 1.500,-.

Wat kan ‘Onderneem Internationaal’ voor mij betekenen?

Wij gaan de uitdaging samen aan om jouw internationale ambities waar te maken. Dat gaan we doen door daadwerkelijk contacten te leggen in het land die voor jou het interessants is. Uiteraard ontzorgen we je ook met de administratieve zaken. Dat doen we als volgt:

  • Gratis kennismakingsgesprek
  • Wij vragen de missievoucher voor je aan
  • Je krijgt van ons alle informatie betreffende de handelsmissie
  • We gaan op handelsmissie

OPTIONEEL: We gaan samen het kennistraject in. Vooraf zou ook het coachingstraject nog kunnen worden ingezet om te beoordelen of de door jouw gekozen handelsmissie ons inziens ook wel de beste keuze voor jou en je bedrijf is.

Check of je in aanmerking komt voor subsidie!

Ja, ik wil checken of ik in aanmerking kom voor € 2.500 subsidie!